Home » » Odbacena (Uttaran)

Odbacena (Uttaran)

Serija "Odbačena" (ind. "Uttaran") je priča o dve devojčice Tapasji i Iški koje potiču iz sasvim različitih društvenih slojeva. Tapasja (Tapu) je ćerka bogatih aristokrata Divje i Jogi Takura, koja je rođena u raskoši, ali je jako skromna, poslušna i dobra. Iška je iz rano je ostala bez oca i odrasta uz majku Damini, koja radi kao kućna pomoćnica u kući bogate porodice Takur, kako bi svom detetu obezbedila normalan život.
 


 Kada Jogi Takur, otac devojčice Tapu, otkrije da je nenamerno kriv za smrt Iškinog oca, počinje da ga izjeda krivica i odlučuje da Išku odgaja kao rođenu kćerku, kako bi umirio savest i ispravio grešku, . Međutim, i pored prijateljstva koje su devojčice razvile, ljubomora je neminovna, pogotovo kad Iška sve osvoji svojom jednostavnom prirodom i dobrim srcem. Sumitra Devi, tetka Tapasjine majke, odbija da prihvati Išku i Damini, i polako okreće Tapasji protiv njih.
Prvi veliki problem nastaje kad se u njihovom životu pojavi zgodni i bogati Vir Sing Bundela. Jogi Takur želi da svoju ćerku Tapi uda za njega, ali ne zna da je ona zaljubljena u Sindata (Sid). Tapasji se poverava Iški i moli je da se ona uda za Vira, što drugarica prihvata. Vir vremenom istinski zavoli Išku, a Tapu razjeda ljubomora kad je vidi srećnu...

Seriju mozete pratiti na OBN  televiziji svakog radnog dana od 21:50

0 komentari:

Objavi komentar

Serije online

Serije online
Pokreće Blogger.

Popular Posts

 
Copyright © 2014 Serije Online