Home » » Lud Zbunjen Normalan

Lud Zbunjen Normalan




FTV - Pon-Pet 20:50








Lud, zbunjen, normalan je bosanskohercegovačka humoristična serija u režiji Elmira Jukića i scenarista Feđe Isovića. Do danas je emitovana u tri zemlje, u BiH na FTV-u, u Hrvatskoj na Novoj TV i u Srbiji na RTS-u. Svoju premijeru na malim ekranima doživela je 2. rujna 2007. godine u BiH i Hrvatskoj, a tek kasnije 17. veljače 2008. godine u Srbiji. Ima 3 sezone.
Glavni likovi u seriji su: Izet Fazlinović (Mustafa Nadarević), Faruk Fazlinović (Senad Bašić) i Damir Fazlinović (Moamer Kasumović).
Izet je postao udovac kada je umrla njegova žena Ranka sa kojom ima sina Faruka. Točno se ne zna koliko ima godina (u mnogim epizodama kaže da ima 66 godina). Izet je odan komunist i kada je u problemima pita Tita za savjet. Ponekad je jako agresivan, posebno kada se napije. Često se hvali svojim ljubavnim i ratnim pothvatima. Bio je u ljubavnoj vezi sa Spomenkom, Senkom i Anom. Najviše se druži sa doktorom Điđimilovićem sa kojim često pokušava zaraditi novac raznim prevarama (prodavanje maski, ikona...). Jako je škrt i ima svoj "crni fond" skriven u dnevnoj sobi.
Faruk je Izetov sin. Ima sina Damira sa Nevenom koja ga je napustila. On je vlasnik glazbenog studija Akord u kojem i sam radi kao producent. Tijekom serije bio je u nekoliko veza. Vječito je u besparici, osim kad se pojavi neka velika zvijezda koja želi snimati u njegovom studiju.
Damir je jedini Farukov sin i Izetov unuk. Student je medicine, pa stoga puno uči što Izeta jako brine. Tijekom serije bio je u vezi sa Almom, Ines i Mirnom.U drugoj sezoni serije nije se mnogo promjenio, samo mu narasla kosa nalik Farukovoj.
Sporedni likovi: Gordana Boban (kao Ivana), Milan Pavlović (kao Dino (Mehmeda) Mujkić), Jasna Žalica (kao Šefika), Saša Petrović (kao Stjepan), Tatjana Šojić (kao Marija), Zana Marjanović (kao Selma), Milena Dravić (kao Spomenka), Vanja Drah (kao dr. Điđimilović), Enis Bešlagić (kao Đenis Đenis), Emir Hadžihafizbegović (kao Samir Fazlinović), Jasna Beri (kao Dragana), Iva Šulentić (kao Ines), Seka Sablić (kao Senka), Žan Marolt (kao Enes Hadžiethemćumurović), Belma Lizde–Kurt (kao Rabija Bubić) i mnogi drugi.

0 komentari:

Objavi komentar

Serije online

Serije online
Pokreće Blogger.

Popular Posts

 
Copyright © 2014 Serije Online